Fotopagina Cruise The Netherlands 15 (CTN15)

Cruise The Netherlands 15 op 9 en 10 juni 2018 (door Cisca Westra)

Na bijna een jaar voorbereiding was het dan eindelijk zover; het CTN15 weekend was aangebroken!
Klaas en ik gingen vrijdag 8 juni onder begeleiding van Jan en Sigrid Bartsch op weg naar hotel Spier ,”gewapend” met afzet lint en steek paaltjes om een groot deel van de parkeerplaats te reserveren voor al onze cruisers. Nadat dit gebeurd was konden we de mensen die al eerder gearriveerd waren begroeten en in de loop van de middag druppelden de andere deelnemers binnen die er een lang weekend van gingen maken. Het werd een gezellige avond bij hotel Spier, tot in de late uurtjes.

Zaterdagmorgen waren we al om 8.15 op de Meet and Greet parkeerplaats bij café restaurant Frederikshaven te Uffelte. Arjen Brijker was er dit jaar weer bij en kwam zijn Cruisershop opbouwen. Tot onze grote schrik regende het eerst nog maar gelukkig brak al vrij snel de zon toch door en beloofde het een stralende dag te worden.
Er waren drie fotografen aanwezig: Cruisin leden Jacqueline van der Wal en Michel Huisman en Boudewijn Bos van BTB fotografie. Hij heeft het volledige cruiser konvooi vanuit de lucht met de drone gefilmd bij de Meet and Greet en tijdens de toertochten.

Het eerste deel van de toertocht hebben we door gevarieerd landschap gecruised en eindigden bij Partycentrum Schoonhoven om te genieten van een uitgebreide, goed verzorgde lunch op een prachtige locatie in Hollandscheveld. Nadat iedereen z’n buik had volgegeten keerden we terug naar onze cruisers die we voor deze gelegenheid op een apart stuk weiland mochten parkeren.

Het tweede deel van de toertocht voerde ons verder door de prachtige Drentse natuur, gehuchtjes met prachtige boerderijen en huizen. Dit is vooral het geval in het allerlaatste stuk van de tocht wat ons door het buurtschap Lhee voerde. Dit is een buurtschap waar de tijd lijkt stil te hebben gestaan met fraaie boerderijen en bijbehorende weggetjes.

Daarna de aankomst bij hotel Spier, mooi gelegen tegen het Nationaal Park Dwingelderveld, een groot uitgestrekt natuurgebied met bos, heide en heel veel vennen. Hier had iedereen de gelegenheid om zich op te frissen en nog even heerlijk op terras te zitten of even een wandelingetje te maken voordat we aan het uitgebreide diner buffet mochten beginnen.

Na het diner konden de deelnemers aan de activiteiten hun cruisers opstellen en kon het feest beginnen. Veel deelnemers aan PT Stop en PT Slow, een werkelijk geweldige Tailgate Show en weer prachtige verlichte Cruisers in Show and Glow. De zaterdagavond was nog lang onrustig, maar ontzettend gezellig!

Zondagmorgen na het ontbijt en de groepsfoto, gemaakt door Michel Huisman (die het dak op kon), vertrokken we met het grootste deel van de cruisers naar het museum dorpje Orvelte. Daar kon iedereen, na het parkeren, het dorpje in om alle moois te bezichtigen en een terrasje te pakken. Rond twee uur gaven we het sein om terug te keren naar hotel Spier voor het eindfeest. Daar waren al tafels vol met prachtige prijzen voor de verloting en een tafel met prachtige prijzenbekers ingericht door Team Cruisin.nl

De verloting en de prijsuitreiking heeft weer vele blije gezichten opgeleverd en zoals altijd maakte Michel Huisman weer mooie foto’s van de prijswinnaars.
Na deze gezellige middag werd de organisatie en Team Cruisin.nl nog een prachtig kaartje met het CTN15 logo in 3D aangeboden door Jos, Viv en Yvan Verschueren. Uiteraard is dit kaartje door Viv Verschueren zelf gemaakt.

We kunnen terugkijken op een zeer geslaagde Cruise The Netherlands jubileum editie. Alle deelnemers ontzettend veel dank voor jullie komst. Mede door jullie aller aanwezigheid wordt elke editie weer een succes!
Heel graag tot ziens bij CTN16 in 2019, waar dan ook in Nederland.

Fotolinks

Michel Huisman
Jacqueline van der Wal
Marianne van Herk
Markus Pfingst
Peter Versluys
Peter Steppberger
David Rácz
Patrick (FanaticPT)

Videolinks

Hans en Jolanda de Louw (bezoekers hotel van der Valk - Spier)


Breng ook een bezoek aan de CTN 15 Bekerpagina