Fotopagina Classic Chrysler Meeting 2018

Korte impressie (door John Gortemuller)

Daar stonden ze dan op zondag 16 september 2018, de deelnemers aan de Classic Chrysler Meeting. Mooi op een rijtje bij "De Oude Ketting" in Boxtel. Het was een prachtige dag en de koffie smaakte prima. Leuk ook om weer nieuwe leden te mogen verwelkomen: Silvester van den Berg (ja, de broer van) en Richard Monsma. Om 10.20 uur een telefoontje. Suus belde met de mededeling dat, ondanks de eerdere annuleringen, zij en Pascal, Peter en Lia en Tonnie en Mien tóch naar Boxtel kwamen. Jammer genoeg waren ze te laat bij de Ontmoeting & Begroeting want om 10.35 uur moesten we toch echt vertrekken.

Toen we aankwamen bij het Classic Park, werd er bij de ingang een foto gemaakt van elke deelnemer (binnenkort ook hier te zien). Die locatie was niet zo handig gekozen want op de doorgaande weg ontstond een enorme file, wat zeer hinderlijk was voor het overige verkeer. Daarom werden een aantal Cruisers via een andere ingang naar binnen geloodst. Dat had helaas tot gevolg dat zij niet op de foto werden gezet.

We hadden net onze Pietietjes netjes op een rij gezet toen de blauwe Cruiser van Suus aan de ingang verscheen. Uiteraard gevolgd door die van Peter en Tonnie. En zo bestond de rij dan toch nog uit het prachtige aantal van 17. Maar........ nog was het niet gedaan, want even later kwam ook Chris-Jan het terrein opgereden. 18 Cruisers op een rijtje. Jaja, dat had je gedacht want een Duitse PT werd enige tijd later door de organisatie naar onze rij verwezen, 19 blinkende bolides naast elkaar. Wauwwwww.......

Als dan iedereen zijn of haar PT tegen 11.00 uur heeft gestald, kan de dag in Boxtel van start gaan. Tijd om elkaars nieuwigheden en updates te bewonderen. Ook tijd om gesprekken met elkaar te voeren, sommige oppervlakkig, sommige serieus.

Inmiddels komen er nog meer prachtige auto's binnen gereden, die ook door de organisatie keurig in één lijntje worden gedirigeerd. Behalve Cruisin.nl is er nog een club: die van de Chrysler Le Baron. Vertegenwoordigd met zo'n 15 voitures. De paddock van het Classic Park raakte aardig gevuld.

Alle deelnemers van het evenement konden binnen in het restaurant gratis een kop koffie met gebak afhalen, beschikbaar gesteld door de organisatie. Maar dat was nog niet alles: we mochten ook gratis het inpandige museum van het Classic Park bezoeken. En daar hebben de meesten dankbaar gebruik van gemaakt. Chapeau voor de organisatie, met name Gortie Bekkers.

Gertjan stond met de BlackCruiser binnen en had daar zijn volledige collectie Chrysler objecten keurig uitgestald. Uiteraard trok het geheel veel bekijks.
Een aantal van ons vermaakten zich uitstekend op het terras onder het genot van een hapje en een drankje. En aan onderwerpen natuurlijk geen gebrek.

Zo tegen een uur of half vier vertrokken er aantal deelnemers en om 16.15 uur verlieten ook de laatste PT's het terrein. We konden terugkijken op een zeer geslaagde dag met prachtig weer, gezellige mensen en een uitstekende organisatie.Foto-link:
Dirk van Lit
Peter Steppberger
Gortie Bekkers   (http://chryslerclassiccars.nl)

Video-link:
Aurelle Bosch