Kastelen Route 2018

Update 16-02-2018: 1 aanmelding. Nu 15 deelnemers.
Arjan en Marianne van Herk
hebben het initiatief genomen om ons op zaterdag 10 maart mee te nemen op "kastelenjacht". We rijden een mooie route over dijkjes langs de Waal en Maas en langs diverse kastelen en landgoederen. Vervolgens brengen we een bezoek aan Woudrichem (Woerkum). Daar maken we een wandeling langs diverse bezienswaardigheden uit de bekende tv-serie “Dokter Tinus”. Bij restaurant “De stroming“, in de serie de Gijsbert, drinken we een kop koffie/thee met iets lekkers erbij. Nadat we allemaal zijn uitgerust en bijgekomen wandelen we nog een stukje door Woudrichem. Het 2e deel van de route voert ons over dijkjes en langs Slot Loevestein. De dag wordt, voor de liefhebbers, afgesloten met een 3 gangen diner bij restaurant "De Maasstroom" in Nederhemert.
Ingelogde leden kunnen op de Evenementenpagina alle informatie én de mogelijkheid tot aanmelden vinden.

Cruisin.nl bestaat 15 jaar

Op 1 februari 2003 werd Cruisin.nl, de 1e Nederlandse PT Cruiserclub, opgericht door Sjoerd van der Veer. Wat begon als een persoonlijke website werd al snel die thuisbasis van PT Cruiser rijders in heel Nederland en omstreken. 

In het begin werd Sjoerd bij de werkzaamheden voor de club ondersteund door Frank vd Mast. Diens plaats werd vervolgens ingenomen door Renate & Michel Huisman en samen met Sjoerd maakten zij tot einde 2010 deel uit van Team Cruisin.nl. Vanaf 2011 is het Team samengesteld uit John Gortemuller, Arjen Brijker en Guus & Willy Rovers. Per augustus 2013 zijn de taken van Guus & Willy overgenomen door Theo van Cann en per december 2016 heeft Arjen Brijker zijn functie als Teamlid overgedragen aan Klaas Westra. Eind augustus 2017 heeft Klaas het Team weer verlaten en vormen John en Theo samen Team Cruisin.nl.

In die 15 jaar zijn er tal van onvergetelijke  evenementen georganiseerd door de diverse Teams en de leden. De 1e officiële meeting was op 25 juni 2003 in Velp bij Arnhem. 

Op 1 februari 2018 was onze PT Cruiser Club jarig en werd 15 jaar.
Ingelogde leden kunnen Cruisin.nl HIER feliciteren.

Cruise The Netherlands 15 (CTN15)

Op 9 en 10 juni 2018 zal voor de 15e keer het internationale PT Cruiser evenement, Cruise the Netherlands, plaatsvinden. Als locatie is deze keer de provincie Drenthe gekozen.
De organisatie is in handen van Klaas en Cisca Westra, uiteraard in samenwerking met Team Cruisin.nl.
De voorbereidingen zijn in volle gang. Het CTN 15 hotel is inmiddels al bekend: Hotel van der Valk in Spier. Ook de Ontmoeting & Begroetingslocatie staat vast, alsmede de lunchlocatie.
Zoals gewoonlijk zal de officiële CTN 15 website eind maart online gaan. Hierop vind u alle informatie zoals een overzicht van de arrangementen en het inschrijfformulier.
Onder het kopje Evenementen, Cruise the Netherlands vind u alvast wat afbeeldingen om te delen.

Fotopagina Nieuwjaarsreceptie 2018

Update 23-01-2018: Videolink Natasha Kool toegevoegd.
Traditiegetrouw hielden we ook in 2018 weer onze Nieuwjaarsreceptie. Deze vond plaats op zondag 14 januari. Bij deze 1e meeting van het nieuwe jaar waren maar liefst 24 deelnemers aanwezig. Na de Ontmoeting & Begroeting reden we een korte toerrit o.a. langs de Linge en bezochten we het miniatuurautomuseum Minidome. Het officiële gedeelte vond plaats in de Schildkamp in Asperen. Hierna lieten we daar de ballen rollen tijdens een bowlingcompetitie en we sloten de dag af met een lekker winters stamppottenbuffet, ook in de Schildkamp.
Zoals gewoonlijk is voor de Nieuwjaarsreceptie een Fotopagina geopend. Hier vindt u enkele foto's, fotolinks, een videolink en een samenvatting door Val vanDam.

Fotopagina Eindejaars Meeting 2017

De Eindejaars Meeting stond dit jaar in het teken van de nostalgie en vond plaats op zaterdag 18 november. Na de Ontmoeting & Begroeting in de omgeving van Oirschot, reden we met 12 PT Cruisers een toertocht door het Brabantse landschap. Deze tocht eindigde in Helmond, waar we een bezoek brachten aan de Gaviolizaal. Vervolgens wandelden we naar het Edah Museum waar we in 2 groepen rondgeleid werden.
Om de dag af te sluiten gingen we voor een afsluitend etentje naar het Pannenkoekschip,
Op de Fotopagina, kunt u behalve een aantal foto's bekijken ook een korte imprssie van deze dag lezen. Natuurlijk ontbreken ook de Foto-links niet.