Lid worden

Cruisin.nl, dé website waar PT Cruiser liefhebbers van over de hele wereld samenkomen.

Word lid van Cruisin.nl en profiteer van leuke kortingen, onze evenementen, online support, hulp bij problemen met uw auto etc.
Indien u lid wilt worden van onze autoclub, lees dan eerst onderstaande informatie aandachtig door en klik dan pas op de banner onderaan deze pagina.


Donatie & sponsoring

Als lid van Cruisin.nl dient u jaarlijks een bijdrage (donatie) in de clubkas te storten van maximaal 25 euro. Elk bedrag tot maximaal 25 euro wordt als donatie genoteerd. De donatie loopt per kalenderjaar. Aanmeldingen die plaats vinden ná 15 november, zijn voor het resterende jaar vrijgesteld van een donatie. Uw donatie geldt dan voor het volgende jaar.
Na aanmelding als nieuw lid dient uw donatie binnen maximaal 4 weken in ons bezit te zijn. Na 2 weken ontvangt u eventueel nog een herinnering. Mocht hierop geen reactie volgen, dan zijn wij helaas genoodzaakt uw account en eventueel geplaatste berichten op het forum te verwijderen.

Wenst u niet langer lid te blijven van Cruisin.nl, stuur dan a.u.b. een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met de mededeling "einde lidmaatschap".

In ruil voor uw donatie krijgt u:

- een digitale welkomstbrief
- volledige toegang tot de site en volledige toegang tot ons forum
- gratis deelname aan al onze evenementen (m.u.v. onze internationale meeting Cruise The Netherlands)
- de Cruisin.nl Memberscard (stuur uw NAW gegevens naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)

Naast uw jaarlijkse bijdrage, ontvangt Cruisin.nl ook financiële en/of materiële ondersteuning (rubriek sponsors).
De sponsors zijn momenteel: Logo Huis, Cruisershop, Jeep-Parts, R.Specials, Bekerplanet, CAM Design en AllCar Service.
Uw bijdrage en de bijdragen van de sponsors komen geheel ten goede aan de club en helpen ons o.a. bij:

- de kosten van de webhosting
- ontwikkeling en productie van de memberscard, het evenementenvignet en de naambadge.
- aanschaf van clubmerchandise waarvan de opbrengst ook weer ten goede komt aan de club
- aanschaf kantoorbenodigdheden zoals papier, toner, insteek- en lamineerhoezen in diverse formaten.
- aanschaf enveloppen en postzegels voor versturen van kleding, uitnodigingen, memberscards, etc.
- aanschaf promotieartikelen zoals tijdelijke belettering voor enkele PT's.
- eenmalige aanschaf van artikelen zoals bijv. een laminator en een clubvlag
- deelnemers aan evenementen voorzien van een traktatie (bijv. kop koffie)
- aanschaf attenties voor bijvoorbeeld de gastheer tijdens evenementen
- aanschaf attenties voor leden, welke een evenement hebben georganiseerd
- organisatie/sponsoring van ons jaarlijkse internationale evenement 'Cruise The Netherlands'. Denk hierbij aan bekers, autovlaggen, loterijspprijzen etc.

De jaarlijkse donatie kan worden overgemaakt naar de ING-rekening van Cruisin.nl:
IBAN: NL07INGB0006030190
BIC: INGBNL2A
ING-bank Nederland
Ten name van: Cruisin.nl
Plaats: Hoorn, Nederland


Welkomstbrief

Als u lid wordt van Cruisin.nl, ontvangt u naast de bevestigingsmail ook een link naar onze digitale welkomstbrief (in PDF formaat).


Aanmelden

Indien u lid wilt worden van Cruisin.nl, kunt u op de banner onderaan deze pagina klikken. U krijgt dan een formulier te zien waar enige informatie ingevuld dient te worden. Bij "Voor en Achternaam" vermeldt u zowel uw voor- als achternaam. Bij "Gebruikersnaam" mag u een bijnaam (nickname) vermelden.
Let op: Geef ook een geldig email adres op. Dit is belangrijk voor het ontvangen van de bevestiging van uw aanmelding.
Uw voor- en achternaam worden zichtbaar in ons forum. Uw gebruikersnaam verschijnt op de website wanneer u bent ingelogd (in een blokje genaamd 'Wie is online') en uw voor en achternaam worden vermeld op uw persoonlijke profielpagina samen met uw gebruikersnaam. Deze gegevens zijn alleen toegankelijk voor leden die op de site zijn ingelogd en zijn voor anderen dus afgeschermd. Het e-mailadres is alleen zichtbaar voor de Administrator, dus niet voor alle andere leden, tenzij u deze instelling zelf wijzigt in uw profiel. Op die manier bieden wij onze leden privacy en zijn namen en berichten niet voor iedereen toegankelijk of te achterhalen.

Nadat u het formulier correct heeft ingevuld, ontvangt u via e-mail een bevestiging. In die bevestiging vindt u een link om uw aanmelding te voltooien. Nadat u op die link heeft geklikt, kunt u inloggen en gebruik maken van de volledige website en het forum. Inloggen doet u door uw Gebruikersnaam en Wachtwoord op te geven en vervolgens op de knop 'inloggen' te klikken rechts bovenaan de website. Bent u eenmaal ingelogd, klik dan in het topmenu op Forum en vervolgens op Bewerk mijn profiel. Uw profiel wordt zichtbaar en daar kunt u uw gegevens aanvullen. Vooral verzoeken wij u de kolom "locatie" te vullen. Altijd handig om te weten, uit welke stad of welk dorp een lid afkomstig is.

Door op de onderstaande Aanmeld-banner te klikken verklaart u akkoord te gaan met de bovengenoemde voorwaarden.

We hopen samen met u veel plezier te beleven aan de 1e Nederlandse Chrysler PT Cruiser Club, Cruisin.nl

John, Theo en GertJan.
Team Cruisin.nl.